Photo Booth

Voor je huwelijk, feest, bedrijfsparty, communie, ...

Op zoek naar een fotobooth voor jouw feest of event in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Huur bij ons een volautomatische fotobooth, met begeleiding/assitent, voor al jouw events, zo krijgen de gasten onmiddellijk een blijvende herinnering mee naar huis.

Hoe werkt het?

Onze fotobooth is uitgerust met professioneel materiaal van hoge kwaliteit: een touch screen, een professionele Canon spiegelreflexcamera met een professionele (rode ring) lens (dus geen webcam of andere toestellen met een lagere resolutie), en een professionele fotoprinter die onmiddellijk zonder tussenkomst op locatie kan printen. Neem plaats voor de fotobooth, kies de juiste accessoires, volg de stappen op het scherm, countdown, ready, smile!
Je foto is al klaar!

Props - attributen

Wanneer je onze photobooth huurt worden er steeds accessoires meegeleverd. Dit zijn onder andere brillen, hoeden, snorren, strikken, zoenen, hartjes ...
Heb je een speciale wens voor een achtergrond of speciale props? We vinden zeker en vast wel iets die de foto nog mooier maakt. Met de
juiste props levert dit hilarische beelden op. Vraag naar extra mogelijkheden bij je reservatie!

Wat zijn de basis mogelijkheden?

Naast printen op locatie, hebben we ook verschillende share mogelijkheden, dit vooral via Facebook, Twitter of e-mail,…. Je ontvangt dan een mail met de link naar de foto´s zo je alle beelden van het feest nog eens kan bekijken en downloaden. Ook na het event kan je bijkomende prints bestellen, eventueel op een groter formaat.

Levering en installatie

Met onze photobooths komt altijd een professionele begeleid(st)er. Hij of zij geeft uitleg en zorgt dat iedereen op de foto gaat, zelfs de mensen die er eigenlijk niet zo’n zin in hebben. Ook zorgt deze ervoor dat alles in en om de booth netjes blijft.
Het opzetten van de fotobooth duurt slechts een 20-tal minuten. Wij zullen ongeveer een half uur voor de start ter plaatse zijn. Bij reservering vragen we naar het gewenste start en stop uur. Deze afspraak is steeds in samenspraak met de klant zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Prints

De foto's worden afdrukt in formaat 10 op 15 cm, de begeleider zorgt voor de wissel van het papier.

We maken een ontwerp voor de prints na overleg met de klant. Dit ontwerp wordt op voorhand goed gekeurd door de klant.

Extra prints zijn mogelijk na het evennement

Na het huren van een fotobooth bij Studio Sylvia kan je de foto's bekijken via een gedeelde map. De locatie hiervan wordt je ge-emaild. Indien jullie bij het bekijken van deze foto's enkele foto's terugzien die jullie absoluut geprint willen hebben, kunnen jullie steeds foto's nabestellen aan 0.5 euro per foto. Deze foto's worden op papier met een kleurvastheid van 200 jaar geprint.

Hoe werkt het?

Met één druk op de knop neemt de photobooth een aantal foto's naar keuze met een professionele spiegelreflexcamera. Vervolgens wordt de foto ter plaatse afgedrukt op een fotostrookje van 10 op 15cm waarop we ook je naam, logo of foto kunnen plaatsen. Dankzij de eenvoudige bediening is de photobooth geschikt voor alle leeftijden!

Alles op een rijtje

Photobooth voor 4 uur, 399€

 • 4 uren te gebruiken altijd met assistent.
 • Garantie dat iedereen naar huis gaat met een foto (dank zij de assistent)
 • Keuze uit een zittende of staande variant.
 • Foto´s worden meteen ter plaatse afgedrukt.
 • Foto´s kunnen onmiddellijk gedeeld worden op Facebook, Twitter, Instagram of ge-e-maild worden.
 • Onbeperkt aantal strookjes (fair use).
 • De foto's worden binnen de 48 uur aangeleverd via de online gallerij.
 • Er kunnen achteraf nog foto´s nabesteld worden.
 • Doos met fotoprops en een ruim aanbod attributen voor uw feest.
 • Er wordt een gepersonaliseerd ontwerp aangemaakt, bv met uw logo.
 • Foto's worden genomen met een spiegelreflex camera en professionele lens.
 • Uitbreidbaar met tal van extra opties.
 • De fotobooth wordt geleverd, opgesteld en terug meegenomen door ons.
 • Prijs uitgezonderd kilometervergoeding van 0.43€ (startpunt Ruiselede).

Tips

Je kan foto´s dubbel afdrukken om ter plaatse in een boek te plakken en daar tekst bij te schrijven. Zo hebben de feestelingen direct een mooi aandenken om mee naar huis mee te nemen. Een fotoboek leveren we graag voor een meerprijs  van 35€.
Je kan nadien een videomontage maken van alle afdrukken om af te spelen op je PC of TV (eventueel via een DVD speler)

Mijn foto's

Via de download map kan je binnen de 48 uren alle foto's bekijken en ze in volle resolutie downloaden (via een zip-bestand).

Een vraag/bestelling?

Info/vragen/bestelling

Nog een stap verder

Fotokader met gepersonaliseerd inlegvel. Een fotokader met je persoonlijke boodschap. Gemakkelijk ter plaatse te plaatsen. Of je kan de foto van de fotobooth hierin plaatsen.

Een extra attentie in een gepersonaliseerde kubus. Met een kubus kan je op een eenvoudige wijze heel creatief zijn. Plaats er zoals in het voorbeeld een kleine foto of affiche in met een aandenken of een snoepje.

We helpen je ter plaatse met de montage hiervan.