Nieuw

Originele ladder met touwtjes en wasknijpers om je mooiste foto's te presenteren.geschikt voor meerdere foto's in verschillende formaten. De buitenafmeting van de fotoladder is 50x70cm.
wanddecoratie-hout-fotoladder-in-bruin-hout-met-wasknijpers
Materiaal:hout
Kleur:bruin
Prijs:32,03 €
Originele multi fotolijst waarop je meerdere foto's kan bevestigen. De lijst kan staan dankzij de houten staander. De buitenafmeting van de lijst is 31x40cm
wanddecoratie-hout-multi-fotokader-in-zwart-met-clips-en-met-houten-staander
Materiaal:hout
Kleur:zwart\bruin
Prijs:24,77 €
Houten plankje waarop je 3 foto's kan bevestigen. Ophangen van het plankje doe je met de voorziene touwtjes. Geschikt voor 3 foto's tot 10x15cm. De afmeting van het plankje is 20x45cm.
wanddecoratie-hout-fotolijst-in-bruin-hout-met-3-clips
Formaat:10 x 15
Materiaal:hout
Kleur:bruin
Prijs:24,57 €
Witgeschilderde fotohouder waarbij je je foto vastmaakt achter het touwtje. Geschikt voor 1 of meerdere foto's, zowel horizontale als verticale foto's. De afmeting van de fotohouder is 18x30cm.
wanddecoratie-hout-fotohouder-wit-geschilderd-met-touwtje
Materiaal:hout
Kleur:wit
Prijs:9,75 €
Witgeschilderde fotohouder waarbij je je foto vastmaakt achter de touwtjes. Geschikt voor foto's tot 13x18cm. De kader past zowel voor horizontale foto's als voor verticale foto's. De afmeting van de fotohouder is 15x20cm.
wanddecoratie-hout-fotohouder-wit-geschilderd-met-touwtjes
Formaat:13 x 18
Materiaal:hout
Kleur:wit
Prijs:6,36 €
Houten fotokader in wit geschilderde afwerking. Dankzij de passende voet kan de kader gemakkelijk staan zowel in horizontale als in verticale richting. Past perfect voor het inlijsten van je mooiste herinneringen.
wanddecoratie-hout-fotokader-op-voet-in-wit-geschilderd-hout
Formaat:10 x 15
Materiaal:hout
Kleur:wit\beige
Prijs:9,15 €
Originele combinatie van een smalle zwarte houten fotokader met een passe-partout in een mooie houtkleur. Het glas bevindt zich onder de passe-partout. De fotokader kan in beide richtingen geplaatst worden.
wanddecoratie-hout-smalle-fotolijst-in-zwart-met-houten-passe-partout
Formaat:10 x 15
Materiaal:hout
Kleur:zwart\bruin
Prijs:8,95 €
Originele combinatie van een smalle witte houten fotokader met een passe-partout in een mooie houtkleur. Het glas bevindt zich onder de passe-partout. De fotokader kan in beide richtingen geplaatst worden.
wanddecoratie-hout-smalle-fotolijst-in-wit-met-houten-passe-partout
Formaat:10 x 15
Materiaal:hout
Kleur:wit\bruin
Prijs:8,95 €
Mooie fotohouder met 2 fotolijsten in een combinatie van zwart en bruin hout. Voor een foto 10x15cm en een foto 10x10cm. De totale afmeting van de fotohouder is 23,5cmx38cm. Mooi voor op je kast en ook een origineel geschenkidee!
wanddecoratie-hout-fotohouder-met-2-lijsten-in-zwart-en-bruine-hout
Materiaal:hout
Kleur:zwart\bruin
Prijs:16,61 €
Jouw favoriete foto's vinden zonder twijfel een plaatsje in deze houten pêle-mêle gemaakt uit driftwood. Er is plaats voor 3 verticale foto's en 2 horizontale foto's in 10x15 cm. De buitenafmeting van de lijst is 31,5x37,5cm.
wanddecoratie-hout-houten-multifotolijst-in-driftwood-voor-5-fotos
Formaat:10 x 15
Materiaal:hout
Kleur:bruin
Prijs:23,28 €
Houten fotohanger voor 3 foto's gemaakt uit driftwood in een vergrijsde afwerking en met een detail in de mooi afgewerkte hoeken. De kaders zijn met een touw verbonden. Voor een gezellig en warm interieur.
wanddecoratie-hout-houten-fotohanger-in-driftwood-voor-3-fotos
Formaat:10 x 15
Materiaal:hout
Kleur:bruin
Prijs:24,27 €
Multifotokader in driftwood waarbij je de foto's vastmaakt aan de hand van de bijgeleverde clips in de vorm van een vis. Als achterwand is kippengaas gebruikt. De buitenafmeting is 38x51cm.
wanddecoratie-hout-multi-fotokader-in-driftwood-met-clips-op-kippengaas
Materiaal:hout
Kleur:bruin
Prijs:33,13 €

 

Korting vanaf 50% Korting vanaf 33% Korting vanaf 10%

Fotokaders Veel gestelde vragen